Cine suntem?

Profesional Vending Store SRL a fost înființată din dorința de a satisface, într-un mod profesionist, necesitățile clienților din zona de vending. Afacerea noastră este susținuta de soluții IT care fac mult mai ușoară plasarea comenzilor, onorarea lor și, nu în ultimul rând, întreținerea unei relații strânse cu clienții.

Profesionalismul echipei noastre, fiabilitatea infrastructurii IT și selecția noastră cuprinzatoare de produse fac compania Profesional Vending Store unică pe piața de vending, reușind astfel să ofere soluțiile necesare fiecarui client în parte. Considerăm acestea ca fiind cheia pentru succesul nostru și totodată misiunea pe care vrem să o îndeplinim.

Ce facem?

Vânzarea de piese de schimb și produse pentru automatele vending este influențată de multe variabile care, dacă sunt corect îmbinate, ajută compania într-un mod eficient să-și atingă scopul: SATISFACȚIA CLIENȚILOR.

Pentru a putea garanta acest lucru, am creat proceduri pentru toți cei implicați în procesele noastre (client și colaboratori deopotrivă) care combină profesionalismul, funcționalitatea și economia.De asemenea, am adoptat politici comerciale clare și transparente pentru serviciile oferite, care contribuie la concentrarea pe noi și actuale oportunități de afaceri.