Descoperă universul Jacobs Douwe Egberts Professional

INOVAȚIE

Evoluția Jacobs Douwe Egberts (JDE)

Compania Jacobs Douwe Egberts (JDE) acordă un interes sporit inovaţiilor ce răspund unor nevoi concrete ale consumatorilor, prin intermediul mărcilor şi prin lansări de produse în diferite partiţii de gust mai puţin explorate. Câteva exemple ar fi Jacobs Caffe Crema Royal Elegant, Jacobs Caffe Crema Banquet Medium, Jacobs Caffe Crema Export Traditional şi Jacobs Cappuccino.

Astfel, se observă o creștere sporită în dorința consumatorilor de a experimenta arome noi și palpitante, în misiunea lor de a-și personaliza băutura preferată. Pentru o mai bună înțelegere a obiceiurilor de preparare și consum al cafelei, este importantă observarea segmentării în funcție de tipul băuturii : Cafea boabe 62,5%, 3în1 11,5%, Cafea instant 11,1%, Capsule 10,9%, Cappuccino 2,0%, altele 1,8%. 

Parteneri JDE

Solicită Oferta

Descoperă selecția Jacobs Douwe Egberts disponibilă în magazinul nostru și solicită o ofertă pentru produsele dorite

Consum cafea estimativ pe 3 ani


RESPONSABILITATE

Împreună pentru un viitor sustenabil

Având la bază peste 260 de ani de experiență în dezvoltarea produselor și menținerea valorilor sale, Jacobs Douwe Egberts (JDE) a conturat un standard înalt de calitate care îmbină într-un mod armonios metodele clasice cu practicile moderne, totul pentru a putea oferi un gust autentic de cafea, la cel mai înalt standard de calitate și consistență.

Procesul de cultivare este făcut prin metode sustenabile atât pentru protejarea mediului de cultivare al cafelei, cât și pentru a asigura condiții de viață decente pentru cei care o produc. Cultivare organică și fără poluanți păstrează pământul curat și oferă cafelei Jacobs Professional o aromă autentică și consistentă. Organic reprezintă cultivarea unor boabe de cafea bio, fără modificări genetice, fără utilizarea de pesticide chimico-sintetice și îngrășăminte minerale cu azot. Astfel, organic nu înseamnă doar alimente mai puțin poluate, ci și investiții în metode de conservare a florei și faunei din țara de origine.

Parteneri JDE

CALITATE

Istoria lui Jacobs Douwe Egberts

Cu peste 260 de ani de experiență în cultivarea și prelucrarea boabelor de cafea, micile momente cotidiene se transformă într-o experiență unică, prin superioritatea și calitatea înaltă a cafelei Jacobs Douwe Egberts Professional.

Parteneri JDE

JACOBS DOUWE EGBERTS

Aroma autentică Jacobs Professional

Gustul cafelei Jacobs este datorat boabelor de cafea atent selecționate, prăjite și preparate într-un mod tradițional, care accentuează aroma autentică de cafea. După mai bine de 265 de ani, cei de la Jacobs Douwe Egberts în continuare surprind simțurile iubitorilor de cafea cu experiențe noi și palpitante, oferind în fiecare zi consumatorilor săi gustul autentic și consistent de cafea, într-un produs de calitate premium.